programma HJ - Stichting Heerlen Jazz
Heerlen Jazz bevordert, wakkert aan, promoot en maakt de beoefening van jazzmuziek in Heerlen mogelijk. Jaarlijks organiseert de Stichting het festival Heerlen Jazzt met o.a. Vocal Jazz, the young jazz night, de eujazz young talent award, de Jazz Kirmes, de Slim Big Band Dag en Jazz Out! Heerlen Jazz timmert aan de weg.
heerlen, jazz, parkstad, cultuurhuis, schunck, parkstad limburg theaters, concerten, educatie, workshops, events, festival, Jazzt, eujazz award, snap your fingers, media profile, DAG
15571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15571,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Geannuleerd wegens COVID-19 (corona) virus.

Programma 2020

Evenement details:

 • do
  28
  nov
  2019

  Bassekou Kouyate & Ngoni Ba

  jazzOut concert series,

  ‘De beste afro-rock die op dit moment te horen is’, noemt NRC de band Ngoni Ba rond Bassekou Kouyaté. De Malinese superster zet concertzalen en festivals over de hele wereld op de kop met het grootse geluid dat hij uit de kleine ngoni haalt.

  Miri

  Eerder dit jaar verscheen Kouyaté’s nieuwste en vijfde album Miri, vertaald Droom, met een meer akoestisch geluid.

  Dit hartstochtelijk en ontroerende werk speelt hij ook in Heerlen. Al zal in dit concert zeker ook het rockende werk aan bod komen.

Heerlen jazzt 2019 werd mede mogelijk gemaakt door: