Fotografen Heerlen Jazz - Stichting Heerlen Jazz
16034
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16034,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Fotografen Heerlen Jazz

Foto’s Heerlen Jazz 2017

Nicole Bolton

Verhalende fotografie waarbij sfeer een grote rol speelt en het maken van een sprekend portret vind Nicole Bolton (geb. 1974) een grote uitdaging. Zij is geïnspireerd door het werk van o.a. Gregory Crewdson, Robin de Puy, Lee Jeffries en Stephan Vanfleteren. Al enkele jaren is ze een vaste fotograaf van het festival Park City Live. Sinds 2015 legt zij sfeer en momenten vast tijdens het Jazzfestival dat jaarlijks georganiseerd wordt door Stichting Heerlen Jazz. Muziek en fotografie zijn voor haar de ideale combinatie want muziek maken is haar andere grote passie.

Rene Bradwolff

René Bradwolff (1964) is niet weg te denken bij alle grote muziekevenementen. In 2006 tijdens Booch, krijgt het muziekfotografie virus hem te pakken. Van 2008 – 2013 studeert hij  fotokunst aan de kunstacademie van Maasmechelen. Sindsdien fotografeert hij  o.a. voor buro Pinkpop, de Kunstbende, de Afgrond, S.P.L., de Oefenbunker, De Nieuwe Nor en Heerlen Jazz.

nicole voor heerlen jazz

Klik hier voor meer info over de fotograaf.

rene voor Heerlen Jazz

Klik hier voor meer info over de fotograaf.