Jazzkirmes 2018 - Stichting Heerlen Jazz
Heerlen Jazz bevordert, wakkert aan, promoot en maakt de beoefening van jazzmuziek in Heerlen mogelijk. Jaarlijks organiseert de Stichting het festival Heerlen Jazzt met o.a. Vocal Jazz, the young jazz night, de eujazz young talent award, de Jazz Kirmes, de Slim Big Band Dag en Jazz Out! Heerlen Jazz timmert aan de weg.
heerlen, jazz, parkstad, cultuurhuis, schunck, parkstad limburg theaters, concerten, educatie, workshops, events, festival, Jazzt, eujazz award, snap your fingers, media profile, DAG
16182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16182,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default
 

Jazzkirmes 2018

“De Jazzkirmes.”

 

mede mogelijk gemaakt door SLIM, Provincie Limburg en Zeezicht

Steekwoorden:

Jazz, Cross-over, improvisatie, veelzijdige programmering.

 

De Jazz Kirmes is een nieuw initiatief binnen Heerlen Jazzt en is een afsluitende festival activiteit binnen de Jazzmaand “Heerlen Jazzt…” dat wordt gehouden op de laatste Zondagmiddag in November 2018. Kenmerken:

veelzijdige en diverse programmering

de bijzondere locatie

een accent op regionale groepen

podium voor amateurs en professionals

 

Het festival vindt plaats in “Zeezicht”. “Zeezicht”, is een complex van parkeerterrein en  grote multi functionele expo loodsen. Het is gelegen in de wijk Heerlerheide, en beschikt over een grote hal en faciliteiten, tbv licht , geluid, stands en horeca. De hal wordt omgetoverd tot festival terrein dat is opgebouwd uit een drietal tenten 50 tot 100 personen, een cornerbar, een rookruimte en enkele catering wagens. Zeezicht heeft in deze expertise en de faciliteiten in eigen huis.

Heerlen Jazzt 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: