Heerlen Jazzt in 2020 - Stichting Heerlen Jazz
Heerlen Jazz bevordert, wakkert aan, promoot en maakt de beoefening van jazzmuziek in Heerlen mogelijk. Jaarlijks organiseert de Stichting het festival Heerlen Jazzt met o.a. Vocal Jazz, the young jazz night, de eujazz young talent award, de Jazz Kirmes, de Slim Big Band Dag en Jazz Out! Heerlen Jazz timmert aan de weg.
heerlen, jazz, parkstad, cultuurhuis, schunck, parkstad limburg theaters, concerten, educatie, workshops, events, festival, Jazzt, eujazz award, snap your fingers, media profile, DAG
17202
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17202,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Heerlen Jazzt in 2020

Heerlen Jazzt ook in 2020.

De 13e editie van “Heerlen Jazzt” in november 2020 gaat door. Dat betekent toch ruim baan voor professionele jazzconcerten tijdens de Jazz Kirmes, Jazz-Out series, de Slim Big Band Dag, de kapel concert serie en de Young Jazz Night.

Diverse activiteiten , waaronder rondtrekkende orkesten en live concerten in cafés tijdens de Jazz maand, zijn dit jaar van de agenda geschrapt. In dat verband wordt uitgekeken naar alternatieven of verplaatsing naar komend jaar.

Heerlen Jazzt betreft onder andere jazz en cross-over concerten in het Cultuurhuis Heerlen, Parkstad Limburg Theaters, in de De Savelbergkapel en in de Oefenbunker. Ook zullen diverse activiteiten via het internet te volgen zijn.

De opening van Heerlen Jazz met het Tribute to John Coltrane project van het Ben van der Dungen kwartet vindt zoals gebruikelijk plaats in Cultuurhuis Heerlen op 27 oktober.
Tijdens de concerten die op diverse locaties plaatsvinden, zullen de corona regels worden toegepast en gevolgd.

Het complete programma van “Heerlen Jazzt 2020” is in oktober bekend en vanaf dan te zien op de site www.heerlenjazz.nl.

 

Namens het Bestuur van stichting Heerlen Jazz,
Cas Trausel – voorzitter.