concerten

PROGRAMMA HEERLEN JAZZT 2017

Event Information:

 • Sun
  27
  Nov
  2016

  “De Jazzkirmes”

  12.00 - 19.00 uCultuurwerkplaats Zeezicht - Schelsberg

  royal-sisters-resized

  Een (Euregionale) live muziekpresentatie tijdens een in een speciaal ingericht “Zeezicht” met nadruk op artiesten en groepen uit de euregio Aken, Heerlen, Maastricht, Luik, Hasselt. De programmering is van traditionele tot experimenteel. Zo betreedt een bonte stoet musici de podia,  waaronder diverse zangroepen, een klezmerband, een jazzcombo, een koor, enkele namen: Judith Nijland, Werner Janssen, de Royal Sisters, Ad Hoc, Koor Neet Mis, Germaine Sijstermans, Capriccio, Feurthstreet Lumber Factory Cultuur.

  Een prachtige en gezellige gelegenheid om kennis te maken met jazzy live muziek in brede zin, eigenlijk van Zappa tot Abba.  Presentatie Angelique van Schendel en Sjon Mobers.

  Werkplaats “Zeezicht” wordt hiertoe omgetoverd tot festival terrein dat is opgebouwd uit een drietal podia  met tenten waarin elk plek voor 50 tot 100 personen, een cornerbar, een rookruimte en enkele “foodtrucks” De dagelijkse professie van “Zeezicht” bestaat uit faciliteren van binnen en buiten festivals. In de gehele Euregio.

  De  “Jazzkirmes is een samenwerkingsproject van Stichting Heerlen Jazz, SLIM, Intro, Zappa project en Cultuurwerkplaats “Zeezicht.” De programmering is samengesteld in samenwerking met Angelique van Schendel ( vocal Jazz) Bart van Dongen ( intro ) Germaine Sijstermans ( Pro2) en wim Kleinen ( Heerlen Jazz )

  entree 10,00 euro

Loading