concerten

PROGRAMMA HEERLEN JAZZT 2017

Event Information:

 • Sat
  29
  Mar
  2014

  33ste Brand Internationale Jazznight

  v.a. 19.30 uurKasteel Hoensbroek

  mardi gras jazzband-2Programma 33e Internationale Jazznight 2014.

  Op zaterdag 29 maart 2014 vindt de Jazznight traditiegetrouw plaats in Kasteel Hoensbroek. Het internationale karakter voor de 33e “Brand” Internationale Jazznight 2014 is gegarandeerd met zowel muzikale als internationale variatie. Op  drie podia worden verschillende jazzstijlen gepresenteerd:

  New Orleans Jazz door de Mardi Gras Jazzband uit Dendermonde België. Een band die in de grote bovenzaal de traditionele jazz met een originele bezetting, op een voor hen eigen wijze, voor het voetlicht brengt.

  Het Lollo Meier Kwintet is aanwezig met Gipsy Jazz in een bijzondere samenstelling. Deze band geniet de laatste jaren van een grote belangstelling en veel succes.

   

  jazznight 2014 E.Wrobel 2-2

  jazznight 2014 Paolo Alderighi-2Engelbert Wrobel’s International Hot Jazz Quintet met een internationale bezetting. Op piano een zeer speciale gast: de uit Milaan afkomstige jazzpianist Paolo Alderighi. In zijn benadering van de jazz klinkt de klassieke vorming sterk door. Als tweede speciale gast de uit de Verenigde Staten afkomstige trompettist Duke Heitger.

  “Jongeren op de Jazznight” met als naam : ”KUMULUS BIG BAND”. Deze band is een leerorkest voor jongeren vanaf 13 jaar en speelt in het voorprogramma van 19.30 tot 20.30 uur.. De band staat onder leiding van Marc Huynen. 

  Meer informatie en voorverkoop via www.oudestijljazzclub.nl

  [break/]

Loading