concerten

PROGRAMMA HEERLEN JAZZT 2017

Event Information:

  • Sun
    26
    Oct
    2014

    Jazz brunch Storyville Jassband

    12.00 uurAuberge de Rousch

    Storyville Jassband small

     

    De brunch wordt geserveerd in de Manege van Auberge de Rousch in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur. U wordt verwacht tussen 12.00 en 13.00 uur.

    Voorgerechten: Een saladebuffet met keuze uit een salade Niçoise met haricots verts, uitjes, sardines, ansjovis, gekookte en verse tonijn, of een Caesar salade met kuikenborst, croutons en ijsbergsla. A la minute gemarineerde zalm met gebakken scampi’s op een spiegel van mosterd en dille, semi-gegaarde bleekselderij, venkel en een spaghetti van courgettes. Pompoenvelouté met pistachenoten, krokante Serranoham en bieslook

    Hoofdgerechten: Roodbaars op een puree met Savooiekool en bospeen, een kreeftensaus met cressonette, knolselderij en parels fijne olijfolie. Draadjesvlees in een zoetzure saus met donker bier, getrancheerde entrecôte en een ratatouille van groenten met aardappelgratin.

    Wildzwijn en gekonfijte wilde eendenbout, met in Cointreau gestoofde peer en Preiselbeeren, gebakken paddenstoelen en een roerbak van groenten en zuurkool met saffraan, begeleid door een wildsaus met geglaceerde uitjes

    Nagerechten: Kaasbuffet met 8 Europese soorten kaas, stroop, noten, dadels, druiven en brood. Citroensorbet met gember-yoghurt. Vanille-ijs met warme kersen- en chocoladesaus. Gebakken ananas met kokos en een Malibu-stracciatella parfait met witte chocolademousse. Fruitsalade met panna cotta met bosvruchten coulis. Assorti van gebakjes

    De prijs van deze brunch bedraagt € 40,95,- p.p. inclusief koffie, thee, bier van het vat, fris, huiswijn.

    Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Reserveren gewenst, Tel. 045-5715890 e-mail: info@derousch.nl

    Augberge de Rousch

    Kloosterkensweg 17

    6419 PJ Heerlen

     

    [break\]

Loading