concerten

PROGRAMMA HEERLEN JAZZT 2017

Event Information:

 • Fri
  14
  Nov
  2014

  Young Jazz Night 2014

  19.30 uurCultuurhuis Heerlen

  YOUNG JAZZ NIGHT 2014 met  Benjamin Herman

  Aanvang: 19.30, entree 5 euro

  Na een zeer geslaagde eerste editie  van de Young Jazz Night in 2013 kon een vervolg niet uitblijven. Jonge  jazzmuzikanten staan deze avond centraal. Er zijn (ovb) optredens van The SLIMVitzkids, Twogether en andere jazzcombo´s. Om deze talentvolle muzikanten nog beter te laten klinken geven gerenommeerde jazzmusici  gedurende de dag workshops en kunt u het resultaat diezelfde avond beluisteren.

  Saxofonist Benjamin Herman is hoofdgast van deze avontuurlijke avond, hij zal enkele workshops verzorgen en als solist optreden. Ook zal er een muzikale reunie zijn van oud Vitzkids die momenteel aan de Nederlandse conservatoria jazz studeren: De VitzSeniors.      

  Gepland is ook een optreden  van de winnaars van vorige edities van de Heerlen/EuJazz jazzaward contest: The  Young Winners. En natuurlijk wordt op deze  avond  ook de winnaar van de EUJAZZ  Young Talent Award 2014 bekend gemaakt en vindt de uitreiking plaats van Eujazz Young Talent Award door Pé Diederen, directeur van het Huis voor de Kunsten Limburg.

  "Snap Your Fingers"

  "Snap Your Fingers"

  i.s.m SLIM, Huis voor de Kunsten Limburg , Heerlen Jazzt ,Cultuurhuis Heerlen, Pro2, en Schunck* .

  [break\]

Loading