Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anna Nita & Band – Limbo Jazz Express

23 september 2021|20:30 - 23:00

€9,50

De Limburgse singer-songwriter Anna Nita laat zich inspireren door jazz-, R&B- en souliconen als Sade, Lauryn Hill en Amy Winehouse. Samen met haar band maakt ze een relaxte mix van soulvolle pop, R&B en jazz met scherpe teksten over thema’s als empowerment en overgevoeligheid. Samen met gitarist Maarten Cima, pianist Johan de Haan, bassist Michel Henquet en drummer Wouter Gulikers bracht ze haar debuut EP “Insulated” uit. Samen met producer Kijk Een Ster werkt ze ook aan nieuw materiaal.

“Ik schrijf heel persoonlijke liedjes over mijn leven. Op mijn eerste EP” Insulated “zing ik over mijn overgevoeligheid, iets dat ik leerde accepteren tijdens het maken van de liedjes. Schrijven helpt me mijn gedachten te ordenen, en muziek maken verbetert mijn mentale gezondheid. Ik hoop Ik kan een stem geven aan alle lieve hooggevoelige mensen over de hele wereld. Gevoeligheid is een geschenk en we moeten het vieren. Ik werk graag heel doe-het-zelf en ik heb mezelf geleerd hoe te zingen en teksten en melodieën te schrijven. Hopelijk kan ik inspireren andere jonge creatievelingen gewoon in jezelf geloven, wat anderen ook denken. Met mijn muziek wil ik luisteraars aanmoedigen om zich vrijelijk te uiten. Durf te zijn wie je bent en leef je beste leven.” (Anna Nita)

Dit concert in het kader van de ‘Limbo Jazz Express’ wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM (Stichting Limburgse Improvisatie Muziek) en Stg. Heerlen Jazz.

Dit optreden is mede mogelijk gemaakt door: Stg. Heerlen Jazz (http://www.heerlenjazz.nl/) en SLIM (http://www.slimjazz.nl)

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€9,50
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
Heerlen, 6412CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
045 561 2121
Bekijk de site van Locatie

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.