Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gypsy night met Tabor

8 juni|18:00

€15

Zaterdag 8 juni organiseert Ap Art Events ism Hoeve de Aar aan de Welterlaan 45 in Heerlen een open air Gypsy Night met een optreden van de gypsy formatie TABOR. De entree voor deze gypsy night is inclusief een voucher voor een rondje Barbeque (keuze uit Saté, Worst en/of Hamburger). Open vanaf 18.00. Om 19.30 u zal Gypsy Ensemble Tabor haar eerste set spelen !

Tabor is een veelzijdig sinti-ensemble met een bijzondere liefde voor authentieke, traditionele gypsymuziek. Zowel romaliederen uit Oost-Europa als sintliederen uit West-Europa komen voorbij. Soms warm en opzwepend, soms droevig en melancholisch. Tabor speelt ook met veel vreugde ‘gypsy jazz’ in de geest van de legendarische Django Reinhardt en traditionele- en moderne jazz-standards. Tabor is een groep die je laat verlangen naar vijheid. Inhoudelijk staat Tabor voor diversiteit, identiteit en versterking van het tanende culturele erfgoed van Sinti en Roma die dreigt te vervlakken door globalisering en digitalisering. Deze avond ligt de nadruk op dans. Zangeres/danseres Paula Ferron zorgt voor extra vuur tijdens deze Gypsy Night. Ze beheerst de traditionele gypsy dans maar treedt ook op met haar oriëntaalse dansshow.
Bezetting: Paula Ferron (zang/dans), Roger Moreno (zang/accordeon/viool), Janusch Hallema (contrabas), Moro Adell (rhythm gitaar), Tchawo Adell (solo gitaar/mandoline)

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Ap Art Events
Telefoon
06-5199 6157
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hoeve de Aar
Welterlaan 45
Heerlen, Nederland
+ Google Maps

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.