Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lutra Quartet

2 mei|20:30 - 23:00

€8,75

Drummer en docent Boaz-Isaak Mauritz is geboren en getogen in Heerlen, Nederland. Op jonge leeftijd begon hij met het volgen van drumlessen aan de plaatselijke muziekschool in zijn geboorteplaats. In deze periode van zijn leven ontdekte hij dat de passie om muzikant te zijn groeide en om muziek als zijn beroep te maken.

In 2021 studeerde hij af als Drummer/Muzikant aan de Popacademie te Heerlen. Tijdens de studie raakte hij meer geïnteresseerd in de wereld van de Jazz-Muziek. Daarom begon hij met een studie aan de Jazz-afdeling met als hoofdvak Drums aan het Conservatorium van Maastricht, waar hij tot op heden nog studeert.

Door verder te gaan in de Jazz-muziek/scene heeft het mij veel openbaringen gegeven. De kijk op het samen spelen als drummer zijnde op het podium  met je collega-muzikanten, mijn netwerk kunnen verbreden Euregionaal, Het drumstel veel beter leren kennen en ook op andere manieren ontdekken  en bespelen , muziek veel gedetailleerder benaderen en vooral een verhaal kunnen vertellen met composities. Jazz heeft mij in een positieve kant veranderd als muzikant en drummer. Of ik jazz aanraad aan andere muzikanten en de nieuwe generatie? Absoluut! 

Met mijn Lutra Quartet wil ik de liefde en passie voor Jazz-Rock/Fusion laten zien aan het publiek. Jazz broeit nog zo erg in Parkstad en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen als jonge muzikant zodat het niet verloren gaat, want dat zal een enorm gemis en zonde zijn!

Gegevens

Datum:
2 mei
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€8,75
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Cultuurhuis Heerlen
Telefoon
045 - 561 21 21
E-mail
info@cultuurhuisheerlen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
Heerlen, 6412CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
045 561 2121
Bekijk de site van Locatie

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.