Laden Evenementen
28
oktober
donderdag

Opening Heerlen Jazzt 2021

oktober 28|20:00 - 22:30
  • Dit evenement is voorbij.

De 14e editie van “Heerlen Jazzt” vindt plaats in November 2021. Dat betekent ruim baan voor professionele jazz concerten tijdens de Jazz Kirmes, Jazz-Out series, de slim Big Band Dag, de Kapel Concert Serie en de Young Jazz Night met de bekendmaking van de winnaar van de Slim Eujazz Young Talent Award 2021. November Jazzmaand betekent diverse activiteiten, waaronder rondtrekkende orkesten en live concerten in café’s en culturele centra. Ook zullen diverse activiteiten via het internet te volgen zijn.

Op 28 oktober is de opening van Heerlen Jazz met o.a. bassist/zanger Peter Willems, action painter Miriam Vleugels en de 81 jarig fenomeen en slagwerker Pierre Courbois. Jazzdrummer, componist en bandleider Pierre Courbois (foto) is sinds jaar en dag een van de vaandeldragers van de Nederlandse jazz, met zowel nationale als internationale erkenning. Courbois behoort tot de grondleggers van de Nederlandse en Europese jazz.

Het complete programma van Heerlen Jazzt 2020 is vanaf Oktober bekend en te zien op de site www.heerlenjazzt.nl. Download hier.

Gratis entree

Details
Date: oktober 28
Time: 20:00 - 22:30
Evenement CategoryDivers
Locatie
Venue Name: Cultuurhuis Heerlen
Address: Sittarderweg 145
Heerlen, 6412CD Nederland

+ Google Maps
Phone: 045 561 2121
Organisator
Organizer Name: Heerlen Jazz
Email:

Heerlen Jazzt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Download hier het programma

Maatregelen i.v.m. Covid-19

Als mensen een concert willen bijwonen, moet dat altijd via reservering.

Iedere organisatie heeft zijn eigen “ticketlijn.”

Men kan het beste via de site van de locatie/organisatie een plaats reserveren.