Laden Evenementen
19
mei
donderdag

P.U.L.S.E Limbo Jazz Express – GEANNULEERD

mei 19|20:30 - 23:00
€8,00
  • Dit evenement is voorbij.

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD

 

De Limbo Jazz Express brengt live concerten met hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek. We bieden hiermee een podium aan professionele en semiprofessionele Limburgse Jazz musici.

Componist en saxofonist Werner Hüsgen vormt met onder andere Werner Lauscher en Peter Hermesdorf de formatie P.U.L.S.E. Vanavond presenteren zij muziek van het in 2017 uitgebrachte album ‘Kobaltblau’ en enkele actuele composities voor het volgende album van de band, die bestaat uit muzikanten uit de Jazz Scenes van Amsterdam, Keulen, Brussel en de Euregio.

De composities van Hüsgens flirten met de tradities van grotere Jazz-Ensembles, maar onthullen zichzelf keer op keer verrassende wendingen. Uitgewerkte arrangementen leveren een rijk timbre, gebruikmakend van een verscheidenheid aan mogelijkheden mogelijk gemaakt door een band met een viertal blazerssectie en extra percussie. Lyrische stukken en krachtige rockpassages vullen elkaar aan tot een verfijnd kunstwerk. Hedendaagse Jazz met roots in Wereldmuziek, Soul, R&B en Latin Muziek.

P.U.L.S.E. bestaat uit Werner Hüsgen (D/NL), Peter Hermesdorf (NL), Matthias Schwengler (D), Thorsten Heitzmann (D), Sebastian Scobel (D), Wolf Martini (NL/D), Werner Lauscher (D/B), Gerd Breuer (D) en Lukas Meile (D).

Meer info: http://wernerhuesgen.de/en

Ook dit concert wordt gepresenteerd in samenwerking met SLIM (Stichting Limburgse Geïmproviseerde Muziek) en Stichting Heerlen Jazz.

[Foto Credit: Wilhelm Jünger]

Online via ticketlink: €8,-
Via mail of telefoon reserveren €9,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)

Details
Date: mei 19
Time: 20:30 - 23:00
Cost: €8,00
Evenement CategoriesJazz, Limbo Jazz
Locatie
Venue Name: Cultuurhuis Heerlen
Address: Sittarderweg 145
Heerlen, 6412CD Nederland

+ Google Maps
Phone: 045 561 2121
Organisator
Organizer Name: Sjon Mobers – Cultuurhuis Heerlen
Phone: 045 - 561 21 21
Email:

 

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.