Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Power to the Pipo + The Disco Boys

27 november 2022|15:00 - 18:00

Gratis

De jazz-funk wervelwind Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans. De band voelt zich net zo thuis op jazzfestivals als popfestivals. Zo speelden de mannen op Jazz in de Gracht, Jazz In Duketown, Amersfoort Jazz en Breda Jazz maar ook op Mandala en ESNS én ze tourden in 2021 door het land met de Popronde.

In september 2021 verscheen het nieuwe Power to the Pipo album ‘Spetters’, opgenomen in Studio Wisseloord. De band speelde op releasedag een uitverkochte release show in Merleyn Nijmegen en wordt geregeld gedraaid op NPO Soul en Jazz. Eerder presenteerde Power to the Pipo hun debuutalbum ‘Leipe Shit’, tijdens hun eigen evenement in de Melkweg: ‘Groove Circus’.

Dit concert is onderdeel van en in samenwerking met Mosae Zappa en het Zappa Music Festival. Bij vertoon van het Mosae Zappa weekendticket is het concert gratis toegankelijk. De kosten van dit weekendticket zijn €25,- en hiermee krijg je toegang tot de Pre-Party op vrijdag 25 november, Mosae Zappa op zaterdag 26 november en Power to the Pipo op zondag 27 november.

*Tickets gekocht voor het originele concert blijven gewoon geldig*

 

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
www.oefenbunker.com

Organisator

Mosae Zappa

Locatie

Podium De Oefenbunker
Heerlenseweg 162
Landgraaf, 6371HX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
045 532 4354
Bekijk de site van Locatie

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.