Stichting Heerlen Jazz wordt ondersteund door Gemeente Heerlen, Provincie LImburg, SLIM, en het Nederlands Fonds voor de Podiumkunsten ( SKIP).

Met dank aan: Media Profile, DAG, Top Copy.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Southern Bluesnight presents K. Walters & Robert Ducat

20 november 2021|21:00 - 23:00

€19

Na een lange periode wachten is het weer tijd voor Blues. En niet zo maar Blues, maar ‘Southern Bluesnight’ presents K. Walters & Robert Ducat. Dit speciale blues duo heeft hun muzikale krachten gebundeld om een fantastische tour te doen, die uiteraard ook bij PLT te bewonderen is.

K. Walters
Deze akoestische Singer/Songwriter uit Chicago staat ook wel bekend als Khalif Wailin ‘Walter. Het K. WALTERS PROJECT werd geboren als een solo-creatieve uitlaatklep die K.’s veelzijdige songwriting laat zien. Natuurlijk, geboren in Chicago en gereisd en opgetreden over de hele wereld met enkele van de meest geprezen artiesten van de Blues-wereld, zit de Blues in K.’s ziel. Echter, los van de beperkingen van zijn band en het Blues-formaat, zijn zijn liedjes doordrenkt met muzikale invloeden zoals Soul, Pop, Rock, Gospel, Country, Funk. K.’s vermogen om prachtig poëtische beelden te schrijven, verhalen te vertellen en afbeeldingen te schilderen van de dagelijkse soap-opera’s van het leven door middel van zijn teksten zijn het middelpunt van zijn liedjes. In deze grotendeels “naakte” muzikale setting levert K. Walters zijn eigen zeer individuele drum-achtige, ritmische benadering van de akoestische gitaar. Ook in deze setting strekt K. zijn stem als instrument voor zich uit. Muziek van K. Walters is een kleurrijke reis door een muzikale regenboog van stijlen. Zijn liveshows zijn doordrenkt van zijn liefde voor muziek en verhalen, waar iedereen is uitgenodigd en welkom is om mee te reizen.

Robert Ducat
Rober Ducat is een Singer/Songwriter uit Orlando, Florida (USA). Hij woont op dit moment in Essen (DE). Vanuit dit punt tourt hij de afgelopen 5 jaar rond in Europa. Robert is al 25 jaar een professioneel solo-muzikant met 5 studio albums en 2 live albums op zijn naam. Zijn muziek komt tot stand door zijn uitgebreide kennis over verschillende muziekgenres, maar ook het leven dat hij tot nu toe heeft geleefd. Zijn gepassioneerde stem en melodische manier van gitaar spelen, laat zien dat hij gedreven is om live muziek te maken. Deze vurige live optredens raken publiek en laat hen vaak met kippenvel achter.

Verplaatsing – De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 27 november 2020, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
21:00 - 23:00
Kosten:
€19
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Parkstad Limburg Theaters
Telefoon
+31 (0)45-571 66 07
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Parkstad Limburg Theaters
Burgemeester van Grunsvenplein 145
Heerlen, 6411AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)45-571 66 07
Bekijk de site van Locatie

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.