Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

C-Blues 10e editie

30 oktober 2021|19:00 - 23:30

€15,00

Helaas kon de editie afgelopen jaar niet doorgaan dus liet de 10e editie van het C-Blues festival nog een jaartje op zich wachten. Zaterdag 30 oktober 2021 is het dan toch zover. De programmering en presentatie liggen zoals altijd in handen van John Hendrix (L1). Het programma is nog niet helemaal rond maar we kunnen jullie toch al de volgende acts voorstellen:

Big Bo Blues Duo

Big Bo en Marco Oonincx werken samen in een gloednieuw blues duo. Samen spelen zij traditionele Blues, vroeg werk uit de Chicago era, Piedmont en Ragtime styles uit de jaren ’20 – ’50. Verwacht vooral veel “nieuwe” uitvoeringen van klassiekers, maar ook eigen nummers. Opvallend is de combinatie tussen de one-man-band setting en het gebruik van contrabas, waardoor het lijkt of er een volledige band in 5-mans formatie aan het werk is. Het is tijdens het optreden van dit duo dat je de sfeer van de oude Juke Joints in het zuiden van de VS kunt proeven.

Robbert Fossen en Thomas Toussaint

Award-winnend zanger en gitarist Robbert Fossen en inmiddels tevens award-winnend harmonicaspeler en zanger Thomas Toussaint vormen een ijzersterk duo dat klassieke Chicago Blues met veel diepgang ten gehore brengt en waarin hun beider specialismen worden uitgelicht. Doeltreffend gitaarspel, zang met een ongekende beleving, een steady kickdrum aangevuld met verduiveld harmonicaspel.

The Dibs

The Dibs is een nieuwe Rhythm’n’Bluesband met en twist of soul uit het Belgisch/Limburgs grensgebied. De leden hebben veel ervaring en speelden in bands als The Rhythm Bombs, The Harmony Two Tones, Black Cat Biscuit, King Mo, The Electrophonics, Extra Napkins, Doghouse Sam. Ze verkennen de randen van de blues en Mengen deze met soul, swing en rock’n roll variërend van Bobby Blue Bland tot Donny Hathaway of Nick Curran. Peter’s soulvolle stem doet je denken aan Darrel Nulisch en Stanley’s guitar-style heft invloeden van de shows deep West coast scene. Voeg daarbij Colly’s Hammond- and piano bij en dan heb een volle sound.. De ritmesectie wordt gevormd door de Gomez-brothers.

Presentatie John Hendrix

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €15,-
Via mail of telefoon reserveren €17,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 23:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
Heerlen, 6412CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
045 561 2121
Bekijk de site van Locatie

Het is niet altijd mogelijk om zonder reservering een concert te bezoeken. Check de website van de organisator.